Information vedrørende ledningsomlægninger omkring Fredensgård

Inden byggeriet af Fredensgård igangsættes, skal der omlægges forsyningsledninger i Fredensgade (vand/kloak/regnvand/fiber/fjernvarme).

Ledningsomlægningen kommer til at foregå i etaper og løber fra krydset Christian 8.’s Vej/Fredensgade og ind til torvet.

Når 1. etape af ledningsomlægningen er færdig, skal Silkeborg Kommune nedlægge rampen på Christian d. 8’s vej, hvorefter midterrabatten i vejen fjernes. Når disse to aktiviteter er færdige, forsætter vi med ledningsomlægningen i Fredensgade.

Vi skal dybt i jorden nogle steder (4-5meter), og vi kommer derfor til at støje, støve og ryste i form af vibrationer.

Sådanne arbejder skal varsles jf. Silkeborg kommunens forskrifter, og derfor er beboerne i området orienteret.

Du kan læse mere omkring disse regler på Silkeborg Kommunes hjemmeside

Når vi sætter stålpæle eller tilfylder med jord/sand, vil beboere formentligt kunne mærke nogle rystelser. Disse rystelser burde være uden betydning, da vi har vibrationsmålere anbragt på udvalgte bygninger, så vi kan stoppe arbejdet, hvis rystelserne overstiger de tilladte værdier.

Det er beboernes eget ansvar at sikre løsøre (kopper/kander/malerier osv).

Vi beder beboerne om at respektere afspærringer og henvisninger, da en byggeplads kan være farlig for uvedkommende.

Inden arbejdet påbegyndes, vil vi komme forbi og fortage en udvendig fotoregistrering af ejendomme. Det er ikke nødvendigt, at beboerne er hjemme, men det vil være nødvendigt at gå ind på deres grunde.

Hvis der er spørgsmål eller andet, er man altid velkommen til at kigge forbi vores kontor på Fredensgade 6 fra kl. 07-15.

Vil du holdes opdateret om Fredensgård?
Dine kontaktoplysninger

  Byggehegn 1
  Kunstværker pryder byggehegn og fortæller om Fredensgård og Silkeborgs fremtid

  Lokale kunstnere har udsmykket byggehegnet ved Fredensgård, så forbipasserende i de kommende år kan nyde de flotte kunstværker, som blandt andet sætter fokus på det nye byggeri og Silkeborgs fremtid.

  Læs mere
  Fredenstårn 3
  Fredens Tårn bliver Silkeborgs nye pejlemærke

  Sidste år kunne entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard og pensionskassen PKA præsentere planerne for projektet Fredensgård midt i Silkeborg. Nu løfter aktørerne bag projektet sløret for, hvordan et 20-etagers højhus

  Læs mere
  Byggeplads NY
  Nu bliver trafikken normaliseret i Fredensgade

  Efter tre måneders renovering i Fredensgade kan byens borgere og erhvervsdrivende se frem til, at de ikke længere skal tage hensyn til, at der er vejarbejde i Fredensgade i Silkeborg.

  Læs mere

  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.