(Endnu) En bid af Torvecenteret

Nyt liv til dele af Torvecenteret

Nedrivning af bygningsværker kan virke som et enormt ressourcespild. Nedrivning af et bygningsværk der kun er 30 år gammelt, kan ydermere virke fuldstændig meningsløst. Nedrivningen af Torvecenteret og de omkringliggende boliger er noget vi hos A. Enggaard A/S ser på med tungt hjerte, da det ikke passer ind i vores firmaånd, som er forankret omkring rettidig omhu og en vis form for sparsommelighed. Netop derfor, håber og ønsker vi, at der måske er dele af det gamle Torvecenter, som kan få et nyt liv andet steds. Er man interesseret I at se mere om, hvilke dele af Torvecenteret der er tilgængeligt, så kan kan på nedenstående link rekvirere et katalog med alle de bygningsdele, som vi har udtaget til direkte genanvendelse, og man kan frem til d. 30. januar 2022 byde ind på disse artikler ved at indsende det udfyldte ansøgningsskema til Bjarne på [email protected] eller på telefon 25 16 91 30.

Der vil efter d. 30. januar foregå en udlodning af artiklerne, hvor A. Enggaard A/S vil forsøge at tilgodese så mange forskellige ansøgere som muligt, så flest mulige får en bid af Torvecenteret. Vi håber at få afsat flest muligt artikler, så mængden der bliver bortskaffet reduceres mest muligt. Se ansøgningsskema her, infoark her og genanvendelseskatalog her.

Vil du holdes opdateret om Fredensgård?
Dine kontaktoplysninger

  Fredenstårn 3
  Fredens Tårn bliver Silkeborgs nye pejlemærke

  Sidste år kunne entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard og pensionskassen PKA præsentere planerne for projektet Fredensgård midt i Silkeborg. Nu løfter aktørerne bag projektet sløret for, hvordan et 20-etagers højhus

  Læs mere
  Byggeplads NY
  Nu bliver trafikken normaliseret i Fredensgade

  Efter tre måneders renovering i Fredensgade kan byens borgere og erhvervsdrivende se frem til, at de ikke længere skal tage hensyn til, at der er vejarbejde i Fredensgade i Silkeborg.

  Læs mere
  Nedbrydning Fredensgård
  Information vedrørende nedbrydning af Torvecentret

  Næste step i forbindelse med Fredensgård-projektet er nedrivningen af det gamle Torvecenter, lejligheder og p-kælder. Indtil videre er alt indvendigt materialer og inventar taget ud af bygningerne, og nu kan

  Læs mere

  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.